Tips

Har du studerat klart? Sälj din kurslitteratur

Rensa bland din gamla kurslitteratur och gör din plånbok en tjänst. Istället för att litteraturen ska stå och damma i bokhyllan kan du enkelt sälja den online. Dessutom är det bra för miljön och fler studenter får möjlighet att köpa begagnad kurslitteratur.

Det är enkelt ett sälja din kurslitteratur

När du säljer kurslitteratur online blir litteraturen tillgängliga att köpa för studenter i hela landet. Därför maxar du chanserna att få den såld. Hur mycket en bok är värd beror bland annat på hur mycket den kostar att köpa som ny och vilket skick den är i. Alltså kan det variera hur mycket du får betalt.

Du hjälper miljön och studenter

Det är även väldigt bra för miljön att vi återanvänder gamla produkter. Att producera nya produkter påverkar miljön negativt. Alltså hjälper du till att hålla nere den negativa miljöpåverkan när du säljer kurslitteratur som du själv inte längre har användning för. Genom att sälja din gamla kurslitteratur hjälper du också studenter med tajt ekonomi att sänka sina bokutgifter.

Börja sälj din kurslitteratur

Vill du enkelt och smidigt kommer igång med att sälja sin kurslitteratur, läs mer här för ytterligare information om hur du gör.

Du kanske också gillar…