Tips

Fördelarna med ett webinar

Det blir alltmer vanligt att både jobba på distans och att hålla presentationer och möten online. Covid-19 har medfört ett paradigmskifte där alltfler börjar vänja sig vid tanken på att jobba hemifrån. Och en majoritet vill också jobba mer hemifrån. Det blir också alltmer viktigt att nå ut till en publik online.

Den digitala utvecklingen

Många företag har också märkt att mer hemmajobb inte behöver betyda försämrad produktivitet. I många fall är det faktiskt tvärtom. Vi har lärt oss att kommunicera med varandra bättre digitalt och det är en utveckling som kommer att fortsätta. Samma sak kan sägas med presentationer, där internet används alltmer för att nå en publik vare sig det gäller utbildning eller andra presentationer. Webinar är både framtid och nutid.

Det finns många fördelar med webinar

Det finns många fördelar med webinar. Förutom att hemmajobb förenklar tillvaron för många arbetstagare så kan företag och organisationer spara stora belopp på att använda sig av webinar. Istället för konferenser med rese-och boendekostnader så kan du med fördel använda sig av ett webinar. Då kan du inte bara spara pengar utan även förenkla så att fler kan deltaga. Klicka dig vidare här för mer information hur ett webinar fungerar.

 

Du kanske också gillar…