Företagande

Bygga nätverk som företagare

Att ha ett stort nätverk av kontakter och personer att vända sig till som företagare är en gigantisk fördel mot en massa andra aktörer. När man har tillgång till en massa olika sidor av näringslivet kan man få sådana stora fördelar av det att man drar ifrån sina konkurrenter lite extra mycket.

Att bygga nätverk idag har blivit svårare, dels på grund utav den situation vi lever i idag, men också på grund utav att allt fler människor har blivit väldigt cyniska och ifrågasätter nästan allas intressen i att lära känna varandra. Det är därför viktigt att inte försöka se vinster i varje vänskap utan mer kanske se det som just vänskaper eller bekantskaper. Det gör att du blir lite mer naturlig i hur du bemöter människor.

Ett sätt att kunna bygga nätverk har varit att gå på mässor eller bara träffa folk på företagsevent inom olika branscher. Det har gjort det svårt att kanske få tag på en stor variation av olika människor. Men det finns idag en lösning på detta. Ett företag som heter EGN arbetar med just networking och skapa nätverkande mellan människor. Det är alltså ett sätt att utvidga just ditt nätverk, som du vill. Klicka här för att läsa mer. Försök sedan att utveckla ditt nätverkande och ta dig till nästa nivå med företaget.

Du kanske också gillar…